Feestzaal "De Linde" is een aangename familiezaak, die in een totaal nieuw kleedje werd gestoken.
Dit met een mooi resultaat en een aangename sfeer als gevolg. Het is een zaak waar u terecht kan voor als uw feestelijkheden.
De zaak is gelegen in Erwetegem in een prachtig groen kader, op 4 km van het centrum van Zottegem.

In de zaal is er een accommodatie mogelijkheid tot 150 personen.
Door de architectuur van de zaal is het mogelijk om kleine familiebijeenkomsten vanaf 20 personen in een intieme sfeer te kunnen laten verlopen.

Door de rustige en ietwat afgelegen omgeving is het perfect mogelijk om uw recepties in de zomer op het terras te laten doorgaan.

Wij beschikken ook over een ruime parking voor 120 wagens.

In feestzaal "De Linde" werkt men met een vast equipe, zowel in de keuken als in de zaal.
Dit bevordert het verloop van uw feest, aangezien men op elkaar is afgestemd en de medewerkers bekend zijn met de gang van zaken.
Er is een vlotte en zorgvuldige bediening onder het toeziend oog van de hoofdkelner, waar u met al uw vragen tijdens het feest terecht kan.
De maaltijden worden door de chef-kok en tevens zaakvoerder op een culinaire wijze bereid en op een verfijnde manier gepresenteerd.

Samengevat: feestzaal "De Linde" zorgt voor een perfect verloop va al uw feesten. Banketten, recepties, vergaderingen, seminaries, bedrijfsfeesten, huwelijksceremonie├źn, communies, jubileums of andere familiefeesten.

De Zutter Rik en zijn enthousiaste medewerkers

Over ons