Menu Oktober

Bistro en Feestzaal De Linde

Aperitiefhapjes warm/koud
•••
Trio van zalmbereidingen
•••
Gelakt buikspek /langoustine /vis velouté/rode kool
•••
Eendenborst/rode-wijnsaus/knolselderpuree/geglaceerde herstgroenten
•••
Mousse van Cointreau /kletskop /chocolade / pistache/ vanille

Menu November & December

Bistro en Feestzaal De Linde

Aperitiefhapjes warm/koud
•••
Paté van wild zwijn, speculoos, Hasseltse jenever, wildkroket
•••
Stoofpotje Sint-jacobsvrucht, witlof en riesling saus
•••
Hertefilet wintergarnituur, poivradesaus en gegratineerde aardappelen
•••
Chocoladebrownie, crumble,zwarte bosbes

!!! Menu is enkel op reservatie !!!

€75 /persoon 'bob' formule
met mocktail en frisdranken

€80/persoon all-in 'bob' formule

aperitief cava en bob formule

€85 /persoon all-in
aperitief cava, wijnen, waters en koffie inbegrepen
(ook optie niet-alcoholische cava/wijn)

€95 /persoon all-in
champagne, wijnen, waters en koffie inbegrepen